mse-sport Tenisz Szabályzata

1. A tandíj összege tartalmazza a teniszpálya és az edzői díjat

2. A teniszben a pályák időbeni lefoglalása miatt a tandíj az első részvételtől kezdve mindig előre fizetendő, mindig előre megbeszélt intervallumra. Ebben van választási lehetőség. A hosszabb intervallum mindig kedvezményesebb.

3. Egyéni óránál 24 órával az edzés előtti lemondás, betegség esetén aznap reggeli jelzésnél (napközbeni rosszullét esetén) nincs felszámolt tandíj. Pár órával az óra előtt történő lemondásnál a pályadíj, ha nem történik jelzés az óra megkezdéséig, akkor a teljes óradíj kerül levonásra az előre megfizetett összegből.

4. Ha az edző mondja le az órát, telefonon köteles egyeztetni egy esetleges pótlásról. (szerencsére nálunk nem sűrűn fordul elő ilyen)

5. Ha az edző nem mondaná le az órát időben és a vendég megérkezik, várakozna feleslegesen, az edző kompenzálja egy díjmentes órával, a vendéggel egyeztetett időpontban. (Ilyen is csak ritkán fordult elő az elmúlt 20 évben:))

6. Csoportos óránál hiányzások esetén is akár 1 fővel is megtartjuk az órát!Ez azért előnyös, mert így óra soha nem marad el és az egy főre több figyelem jut.

7. Csoportból való aznapi, másnapi hiányzás esetén is, kérjük, jelezzék felénk sms-ben, mert akkor úgy tudjuk szervezni a pótló gyermekeket, hogy kényelmes legyen a létszám pótlókkal is. Ebben az esetben tudjuk a hiányzó gyermek pótlását is biztosítani, megszervezni. Hiányzásokat pótolni lehet egy - a vezetőedzővel egyeztetett - megfelelő csoportban és időpontban, vagy a nyári táborainkban, vagy egyéni órában, az adott tanévben.( pl.4 hiányzás 4 fős óráról = 1 egyéni pótlás)

8. Mindig írjuk a jelenlévők nevét, így pontosan tudjuk a hiányzásokat, a szükséges pótlások számát.

9. Két fős óránál nincs szükség pótlásra, csak meg kell néznünk, hogy mennyit hiányzott az egyik, vagy a másik és annak alapján plusz egyéni órát tartunk.

Kis csapatunk szenvedélye a TENISZ,

Köszönjük, hogy velünk JÁTSZANAK

EMESE és LALI