Bemutatkozás

20 éve indultunk maroknyi tanítvánnyal Nagykovácsiban. Én ( Emese) nem voltam kimondottan teniszező, de a férjem, Lali, akkoriban már évtizede rendszeresen részt vett amatőr teniszversenyeken, csapatbajnoki játékokon. Testnevelő tanárként én pillanatok alatt beleálltam e sportba is, és beleszerettem. Ez a 'szerelem' azóta is tart ha nem fokozódik.  

Miben tudunk mi többet/mást adni?

Számunkra a legfontosabbak: 
- a pontosság ( ha nagy ritkán késnénk, értesítünk időben)

- megbízhatóság (mi egyéni órát nagyon ritkán mondunk le)         a gyerekcsoportok órái mindig megtartásra kerülnek

- 20 éves szakmai és pedagógiai gyakorlat a gyermekoktatásban

- egyénre szabott bánásmód és figyelem  

- fontos számunkra a sport hozzáadott értéke: erőnléti állóképességi képzés - az általános egészségi állapot javítása érdekében   ( táborainkban rengeteget fejlődnek e téren is)                Milyen plusz jár még hozzá? 

- csapatépítés: teniszes, sport, bibiklis, őszi, tavaszi, nyári táborainkban gyakori, hogy életre szóló barátságok köttetnek

- közös sítáborban való részvétel

- alkalmi amatőr teniszversenyek, házibajnokságok rendezése

- a legújabb, legnépszerűbb a 14 éven túliaknak az 'Építő-Alkotó' táborunk, mert nagy élményt jelent ennek a korosztálynak a kétkezi, alkotó munka. ( ja és a vele járó juttatások:)) Tenisz-Biciklis-Sport-'Építő' Tábor Pázmándon 2024 nyaránANKA EMESE mse-sport vezetője és férjem Jobbágy Lajos

Nagyon jó érzés azt tudni, hogy van egy olyan 'csodafegyver' : teniszlabda, teniszütő, teniszpálya a kezünk ügyében, amivel még ma is órákra el tudjuk varázsolni magunkat. Különösen akkor, amikor a nagyobb tanítványainkkal is együtt tudunk játszani. Csodás látni, hogy ez a szenvedély látványos és ragályos rájuk is. Valószínűleg ezt nevezik hivatásnak, amiben mi nagyon szerencsésnek érezzük magunkat.

Szeretjük, hogy egyre csodásabb tanítványok és szülői gárda vesz körül minket, igyekszünk is mindig a legjobb formánkat adni. Lali a 25 éven át, munka mellett űzött amatőr versenyzői múltját tudja hozzátenni, én pedig a pedagógiai, pszichológiai hátteret adom:)) Na és a szívemet:))

SZERETÜNK BENNETEKET, KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TARTOTOK!