Bemutatkozás

ANKA EMESE

Biológia-tesnevelés szakos tanárként végeztem 1987-ben. Sok-sok évig tanítottam mindkét szakomat általános iskolában, de jó pár éve elhagytam az iskolai kereteket. Megmaradtam az oktatói-nevelői munka mellett, hiszen pedagógus felmenőim elegendő elhivatottságot plántáltak belém. Privát spotoktatóként tanítom a felnőtteket és gyermekeket egyaránt a sport szeretetére és a mindennapos testmozgás fontosságára.

Az elmúlt évtized során úszástól kezdve síelésen át rengeteg sportággal foglalkoztam, azonban a tenisz állt legközelebb a szívemhez, amellyet ma teljes állásban oktatok. Az évek folyamán több száz gyermek fordult meg nálam, és ennek többsége évek óta hozzám jár teniszezni. A tanév folyamán egyéni, valamint csoportos órák keretében biztosítom az oktatást, nyáron viszont táborokat szervezek, ahol heti turnusokban folyamatosan játszhatnak a gyerekek. Mostanra olyannyira kinőtte magát az oktatás, hogy teniszbolond férjem és lányom Bogi is besegítenek az órák tartásába, illetve más edzőket is foglalkoztatok.

Teniszoktatás mellett szenvedélyemmé vált a gyerekek, és felnőttek motivációs coachingolása, melynek céljából létrehoztam egy programot, amely segítséget nyújt abban, hogy életüket tudatosan, boldogan és célratörően irányíthassák. Erről információt a https://msesuli5.webnode.hu/ oldalon találhatnak.