Bemutatkozás

ANKA EMESE

Biológia-tesnevelés szakos tanárként végeztem 1987-ben. Sok-sok évig tanítottam mindkét szakomat általános iskolában, de 2004-ben elhagytam az iskolai kereteket. Megmaradtam az oktatói-nevelői munka mellett, hiszen pedagógus felmenőim elegendő elhivatottságot plántáltak belém. Privát spotoktatóként tanítom a felnőtteket és gyermekeket egyaránt a sport szeretetére és a mindennapos testmozgás fontosságára.

Az elmúlt évtized során úszástól kezdve síelésen át több sportággal foglalkoztam, azonban a tenisz állt legközelebb a szívemhez, amellyet ma teljes állásban oktatok az mse-sport cég vezetőjeként. A lassan 2 évtizedet felölelő teniszoktatói munkám során több ezer gyermek fordult meg nálam, és sokan vannak, akik már több mint 10 éve hűek a teniszhez. 

 Az iskolai tanév folyamán egyéni, valamint csoportos órákat tartunk, nyáron viszont táborokat szervezünk, ahol heti turnusokban  váltják egymást a gyerekek. A táborokban a gyerekek megismerkednek a tenisz alapjaival és rengeteget játszanak. A célunk az, hogy ők is beleszeressenek ebbe a csodálatos sportba. 

Jelenleg férjem és Bogi lányom is besegítenek az órák tartásába, illetve más edzőket is foglalkoztatunk.

Teniszoktatás mellett szenvedélyemmé vált a gyerekek és felnőttek motivációs coachingolása, melynek céljából létrehoztam egy programot. 

E sok játékot és szórakozást ígérő program segítséget nyújthat abban, hogy életünket kicsit tudatosabban  és boldogan irányíthasuk.  

 https://msesuli5.webnode.hu/